Havuz Malzemeleri

Havuz Kimyasalları denilince en başta klor ve asit gelir. Klor; Sıvı klor, Toz klor, Granul klor ve tablet klor olarak çeşitlere ayrılır.Asit ise; Sıvı Asit, Sıvı Ph Düşürücü, Toz Ph Düşürücü, HCL, Sülfürik Asit ve Ph Yükseltici olarak çeşitlere ayrılır.

Havuz Kimyasalları yardımcı havuz ürünleri ise Havuz Yosun Önleyici, Havuz Suyu Çökeltici, Havuz Suyu Çöktürücü, Topaklayıcı, Havuz Suyu Parlatıcısı olarak başlıcalarıdır. havuz market

Havuz temizleme ve bakım ilaçları olarak en çok tercih edilen ürün grubu havuz kloru'dur. Havuz dezenfektanı olarak mikropları ve bakterileri öldürmekte çok etkilidir.

Havuz Kimyasalları Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış olması gerekmektedir. Bu konuda sizlere tavsiye edeceğimiz markalar Sinada ve Dreampool havuz kimyasal markalarıdır.

Sinada Havuz Kimyasalları

Havuz Kimyasalları markası olan Sinada, Türkiye'de havuz sektöründe Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış biosidal ruhsatnamesine sahip en köklü havuz kimyasal markasıdır.

En çok tercih edilen havuz markaları arasında yer almaktadır.

Başlıca havuz kimyasalları; Sıvı KLOR, Sıvı pH Düşürücü, Toz KLOR, Granul KLOR ve Tablet KLOR havuz ürünleri olup Yardımcı olarak Havuz Yosun Önleyici, Havuz Suyu Parlatıcısı ve Havuz Suyu Çöktürücü kimyasalları kullanılmaktadır.

Dreampool Havuz Kimyasalları

Havuz Kimyasalları markası olarak 2018 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından izinleri alınmıştır.

2019 yılında havuz sektöründe satışa sunulmuştur.

2020 yılında Trend Havuz Markası olarak havuz sektöründe yer edinmiştir.

2021 yılında Modern Havuz Markası olarak yeniliklere öncülük etmiştir.

Havuz Kloru ve Havuz Asiti grubuna ağırlık veren Dreampool Havuz Kimyasalları başlıca satışları bu ürün grupları üzerindendir.

Sıvı KLOR, Toz KLOR 56, Toz KLOR 90, Granul KLOR ve Tablet KLOR olarak çeşitlenen Havuz Kloru grubu en çok tercih edilen havuz ürünleridir.

Sezon başında kullanılan Havuz Temizleme Asiti, HCL, pH Düşürücü gibi ürünleri ise daha çok sezon başında tercih edilmektedir.

Genellikle sezon ortasında daha çok kullanılan Havuz Yardımcı Kimyasalları olan Havuz Yosun Önleyici, Havuz Suyu Parlatıcısı ve Havuz Suyu Çöktürücüsü ürünlerini kendi Dreampool markası altında satışa sunmuştur.

Comments